قیمت پوشش ضد حریق با محاسبه گر آنلاین

قیمت پوشش ضد حریق با محاسبه گر آنلاین

قیمت پوشش ضد حریق با محاسبه گر آنلاین

()

محاسبه گر آنلاین قیمت پوشش ضد حریق

پوشش های ضد حریق انواع مختلفی دارند و به طور کلی به سه دسته پوشش های ضد حریق با مصالح بنایی، پوشش ضدحریق با مصالح معدنی و رنگ های ضد حریق یا متورم شونده تقسیم می شوند که هر یک دستور العمل خاص خود را در اجرا دارند و با توجه به نوع کاربرد و هزینه تمام شده برای کارفرما در پروژه های ساختمانی بکار می روند. پوشش های ضد حریق با توجه به نوع متریال مصرفی قیمت های مختلفی دارند، که در ذیل درباره هر کدام از این پوشش ها به طور کلی توضیحاتی ارائه می شود.

پوشش های ضد حریق با مصالح بنایی (پایه سیمانی)

پوشش های ضد حریق با مصالح بنایی ارزان ترین قیمت را در بین پوشش های ضد حریق دارند چون ترکیب مصالح بنایی به راحتی در دسترس می باشد و مواد اولیه آن قیمت کمتری دارند. واحد محاسبه قیمت در پوشش های ضد حریق با مصالح بنایی اغلب متر مربع سطح کار انجام شده است مگر کار های کوچک که به صورت چکی انجام می شود، کار هایی که به صورت سطح کار انجام شده متره می شوند به این صورت است که ضخامت پاشش شده روی سطح تیر و ستون به صورت آفست محاسبه می گردد.

پوشش ضد حریق با مصالح بنایی | آذر ایستا بنا
پوشش ضد حریق با مصالح بنایی

موادی که در اجرای پوشش ضد حریق با مصالح بنایی به کار می روند عبارت است از سیمان، ماسه مخصوص، میلگرد، رابیتس و آب می باشد که کارفرما می تواند خودش نیز این متریال را تهیه کند و فقط هزینه اجرای پوشش را به پیمانکار پرداخت کند و پیمانکار با توجه به ضوابط آتش نشانی و آیین نامه های بین المللی پوشش را اجرا کرده و تاییدیه آتش نشانی را دریافت نماید.

پوشش های ضد حریق با مصالح بنایی در اجرا معمولا با دو دستگاه شاتکریت پیستونی و دستگاه شات کریت ماردونی اجرا می شوند و اجرا با این دو دستگاه شات کریت قیمت های مختلفی دارند و ممکن است کار فرما وقتی با لیست قیمت ارائه شده توسط پیمان کار با دستگاه پیستونی و پیمان کار با دستگاه ماردونی مواجه شود این سوال برایش به وجود بیاید که چرا قیمت اجرا با دستگاه پیستونی نازل تر از اجرا با دستگاه ماردونی می باشد؟

شاتکریت چیست؟

پاسخ به این سوال را میتوان اینگونه پاسخ داد که دستگاه های شات کریت پیستونی ملات را به صورت شل میکس می کنند و سپس روی سطح مقطع المان های سازه پاشش می کنند در نتیجه شکل نهایی کار به صورت غیر یکنواخت و برفکی شکل می شود، اما هزینه استهلاک آن پایین است و این به سود پیمان کار می باشد و قیمت اجرا را پایین تر می آورد و اما دستگاه های شات کریت ماردونی ابتدا متریال را میکس کرده و به صورت ملات سفت با فشار بالا پاشش می کنند در نتیجه سطح پایانی کار یکنواخت و صاف می شود، اما دستگاه ماردونی دارای استهلاک می باشد و هزینه تمام شده پیمان کار افزایش می یابد.

پس از اتمام اجرای پوشش ضد حریق با مصالح بنایی، به طور معمول پروژه وارد مرحله نصب لوله و تاسیسات می گردد، و در این مرحله پیمانکار تاسیسات برای اینکه طبق ضوابط تاسیسات خود را اجرا نماید مجبور است برخی قسمت هایی که پوشش اجرا شده است را تخریب نماید تا به عنوان مثال بتواند از تیر برای لوله ساپورت بگیرد به مرور زمان پیمانکاران دیگر نیز برای اجرای کار خویش برخی نقاط را تخریب می نمایند و کارفرما برای دریافت تاییدیه آتش نشانی ناچار است قسمت های آسیب دیده و تخریب شده را ترمیم نماید.

شاتکریت پوشش ضد حریق پایه سیمانی

در اینجا اگر از مصالح بنایی استفاده کرده باشد دیگر نیازی به خرید متریال ضدحریق و پرداخت هزینه بیشتر برای لکه گیری به شرکت پوشش ضد حریق را ندارد ، می تواند با پرداخت هزینه چند کارگر ساده لکه گیری را انجام دهد و قیمت تمام شده لکه گیری را کاهش دهد.

اما کارفرما باید بداند که هر کدام از پوشش های ضد حریق ضوابط خاص خودشان را دارند مثلا برخی ساختمان ها ارتفاع زیادی دارند و نمی توانند پوشش های ضد حریق با مصالح بنایی را استفاده نمایند و کارفرما باید حتما قبل از اجرای پوشش با شرکت مشاور آتش نشانی خویش مشورت نماید و صرفا قیمت را ملاک و معیار کار خود قرار ندهد.

مزایای پوشش ضد حریق با مصالح بنایی

  • این متریال ارزان تر از سایر پوشش های ضد حریق می باشند.
  • اجرای این نوع پوشش نسبت به سایر پوشش ها راحت تر می باشد.
  • لکه گیری پس از تخریب این پوشش ساده تر می باشد چون مصالح آن به راحتی در دسترس است.

معایب پوشش ضد حریق با مصالح بنایی

  • وزن مخصوص این متریال زیاد می باشد (حدودا 2200کیلوگرم بر مترمکعب) و سازه را سنگین می کند.
  • چون ضخامت کار زیاد است ظاهر آن نا مناسب است.
  • در پروژه های مرتفع و 3 ساعته ، به دلیل وزن مخصوص بالا احتیاج به محاسبه تحمل وزن آن بر سازه دارد.

قیمت اجرای پوشش ضد حریق با مصالح بنایی

قیمت اجراء با مصالح بنایی به المان های زیادی بستگی دارد که برای قیمت گذاری پرژه احتیاج به رویت وضع موجود سازه و نقشه های سازه می باشد، اما بخواهیم اجراء پوشش را بدون در نظر گرفتن خرید مصالح در نظر بگیریم برای 2 ساعت مقاومت مابین 24000 تومان – 35000 تومان برای هر متر مربع سطح کار پایانی متغییر می باشد. اما خرید مصالح هم بستگی به قیمت روز میلگرد و رابیتس، ماسه و سیمان دارد.

پوشش های ضد حریق پایه معدنی (بر پایه سیمانی یا پایه گچی)

اجرای پوشش ضد حریق معدنی با توجه به استاندارد های کسب شده توسط شرکت مورد نظر برخلاف پوشش های ضد حریق با مصالح بنایی که در اجرا یکسان بودند، دارای تنوع در اجرا هستند به صورتی که برخی متریال دارای استاندارد، بدون زیر سازی و با ضخامت کم تر پاشش می شوند و برخی به صورت فول مش و با ضخامت بیش تر پاشش می شوند برخی متریال تولید شده در خارج از کشور هم با ضخامت تنها یک سانتی متر اجرا می شوند.

نحوه محاسبه پوشش ضد حریق | آذر ایستا بنا
نحوه محاسبه پوشش ضد حریق

بنابراین هر شرکت با توجه به استاندارد هایی که دارد قیمت تمام شده اش متفاوت است مثلا برخی شرکت ها که متریال را در داخل کشور تولید می کنند قیمت متریال برای آن ها ارزان تر در می آید و بنابراین قیمتی که برای دریافت کار به کار فرما اعلام می کنند کمتر است و برخی شرکت ها چون کیفیت متریال در آن ها کمتر است و ضخامت بیشتری باید پاشش کنند قیمت را کمتر اعلام می کنند. شرکت هایی نیز که با متریال وارداتی کار می کنند هزینه تمام شده آنها بیش تر می گردد بنابراین قیمت پیشنهادی آن ها نیز بالا می رود.

مصالح معدنی از چه موادی تشکیل می شوند؟

مصالح معدنی ترکیبی از کانی های معدنی مثل ورمیکولیت ها، پرلیت ها، دولومیت ها، الیاف گچ یا سیمان و غیره می باشد.

مزایای پوشش ضد حریق با مصالح معدنی

IMG 20220405 134258

وزن مخصوص این پوشش سبک تر از پوشش با مصالح بنایی است (حدود 480کیلوگرم بر متر مکعب) ˓ بنا بر این سازه سنگین نمی شود.

  • ظاهر کار تمیز تر می شود چون ضخامت این پوشش کم تر است.
  • در پروژه های بلند مرتبه احتیاجی به محاسبه و برآورد اضافه وزن بر سازه نیست.

معایب پوشش ضد حریق با مصالح معدنی

  • هزینه این متریال بیش تر از پوشش ضد حریق مصالح بنایی (حدود 40%) است.
  • در صورت تخریب بخشی از پوشش سازه لکه گیری سخت تر است چون متریال به راحتی در دسترس نیست.
  • اگر اجرا به درستی صورت نگیرد ممکن است پوشش دچار تبله شود.

نحوه اجراء پوشش های ضد حریق با مصالح معدنی

در اجرای این پوشش ها ابتدا باید سطوح المان های فلزی به خوبی شست و شو شود سپس سطوح فلزی توسط پین کوب و توری مرغی زیر سازی می شود. نوع زیر سازی با توجه به نوع متریال تایید شده هر شرکت ضد حریق متفاوت است چون استاندارد های متریال های ضد حریق برای شرکت های پوشش ضد حریق مختلف متفاوت است.

مثلا ممکن است برخی شرکت ها ملزم باشند تمام سطح فلز را زیر سازی نمایند و برخی شرکت ها فقط چهل در صد برخی المان ها را زیر سازی شوند که با توجه به استاندارد Efectise متریال مورد استفاده شرکت آذر ایستا بنا احتیاج به اجرای زیرسازی برای کل سازه نمی باشد. پس از اجرای زیر سازی متریال ضد حریق و آب توسط دستگاه های شات کریت با هم ترکیب می شوند سپس بر روی سطوح فلزی پاشش می شوند.

انواع متریال ضد حریق معدنی

  • متریال معدنی پایه گچی: این متریال پوشش ضد حریق بر پایه گچ هستند و رنگ آن ها سفید می باشد ولی در طبقات منفی و نما های ساختمان قابل استفاده نمی باشد چون نباید در تماس با رطوبت باشند.
  • متریال معدنی پایه سیمانی: این متریال بر پایه سیمان می باشند و در اغلب ساختمان های اسکلت فلزی بیش تر از این مصالح برای پوشش ضد حریق استفاده می شود.

ضخامت پوشش ضد حریق با مصالح معدنی

با توجه به استاندارد دریافت شده برای متریال پوشش ضد حریق ضخامت نیز متفاوت می باشد مثلا برخی متریال استاندارد سازمان تحقیقات را دارند و ضخامت آن ها بیش است ولی برخی متریال دیگر استاندارد یو ال ترکیه دارند و ضخامت پاشش آن ها کمتر است. که با توجه به متریال مورد استفاده شرکت آذر ایستا از fr1700 شرکت نوید رنگ پدرام، استاندارد efectise و سازمان تحقیقات را دریافت نموده و کمترین ضخامت ممکن را اجراء می نماید.

قیمت اجرای پوشش ضد حریق با مواد معدنی پایه سیمانی

قیمت اجراء پوشش ضدحریق پایه سیمانی به المان های زیادی بستگی دارد که برای قیمت گذاری پرژه احتیاج به رویت وضع موجود سازه و نقشه های سازه می باشد، اما بخواهیم اجراء پوشش را برای 2 ساعت مقاومت ما بین 50000تومان – 95000تومان برای هر متر مربع سطح کار پایانی در تهران و کرج متغییر می باشد.

پوشش ضد حریق با رنگ متورم شونده

همه چیز درباره رنگ ضد حریق | آذر ایستا بنا

رنگ ضد حریق یا متورم شونده یکی از گران ترین پوشش های ضد حریق حال حاضر می باشند. پس از رسیدن آتش به سطح این رنگ ها پف می کنند و یک لایه مقاوم به وجود می آورند و مانع از رسیدن حریق به سطح فلز می شوند. برای اجرای این پوشش باید ابتدا سطح فلز شست و شو شود سپس در چند پاس با پسوله رنگ ضد حریق به سطح فلز پاشش شود.

مزایای رنگ های ضد حریق

  • این پوشش ها چون ضخامت کمی نسبت به سایر پوشش ها دارند و ظاهر زیبایی دارند.
  • سرعت اجراء بسیار زیاد می باشد.
  • وزن مخصوص این پوشش کم می باشد در نتیجه در وزن سازه تاثیر ناچیزی دارد.

معایب رنگ های ضد حریق

  • قیمت این پوشش ها بسیار گران می باشد.
  • لکه گیری این پوشش ها نیز سخت می باشد چون متریال آن به راحتی در دسترس نیستند.

امیدواریم این مطلب مفید فایده بوده باشد.

نظر شما درباره این مطلب چیه؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین نظرات / 5. تعداد نظردهی:

اولین نفر شما هستید

15 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • شریفیان پور
    2023-08-26 2:20 ب.ظ

    اجرای پوشش ضد حریق یک سازه با اسکلت فلزی چه فرقی با حالت های دیگه داره؟

    پاسخ
    • علیرضا ادیب نیا
      2023-08-26 7:15 ب.ظ

      منظورتون از تفاوت چیه؟ نوع مصالح پوشش با توجه به سازه انتخاب میشه و تفاوت اصلی این هستش. پوشش ضد حریق اسکلت فلزی، با ایجاد یک لایه محافظ از انتقال گرما به سطح جلوگیری می کند. پوشش مقاوم حریق باعث می شود که اسکلت فلزی در دمای بالاتری ذوب شود، در نتیجه هنگام آتش سوزی، ساکنان زمان بیشتری برای تخلیه ساختمان دارند. ادامه و کامل تر این موضوع رو از لینک زیر مطالعه کنید.
      اجرای پوشش ضد حریق اسکلت فلزی

      پاسخ
  • سلام قیمت ها بروز هستن؟

    پاسخ
  • مهدی امینی فرد
    2022-12-06 11:57 ب.ظ

    بسیار عالی است

    پاسخ
  • یک پروژه دارم زنجان، انجام میدین؟

    پاسخ
    • تیم محتوا
      2022-09-24 4:31 ب.ظ

      سلام، فرم محاسبه قیمت پوشش ضد حریق رو پر کنید تا با شما تماس بگیریم

      پاسخ
  • محسابه گر جالبی دارین

    پاسخ
  • شما متریال پایه گچی fr1700 موجود دارید؟
    قیمت متری چند می باشد؟

    پاسخ
  • قیمت پوشش رنگ ضد حریق را برام ارسال کنید

    پاسخ
  • حسین رجایی
    2022-04-30 8:05 ق.ظ

    سلام دررابطه با قیمت گذاری پوشش ضد حریق چه عواملی بیشتر مهم هستش؟

    پاسخ
    • تیم محتوا
      2022-05-05 5:28 ب.ظ

      سلام و درود، یکی از مهم ترین ها متریال مورد استفاده است و عوامل زیاد دیگه…

      پاسخ
  • عالی داعی
    2020-05-28 3:45 ب.ظ

    با سلام قیمت پوشش ضد حریق با مصالح بنایی برای یک پروژه 1300متری حدودا چقدر می شود؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up